Edwin Helemaal terug met nieuwe single


Het is al weer een tijdje geleden dat u iets van Edwin vernomen heeft, maar hij is helemaal terug met een nieuwe single! En hoe, een single die letterlijk de gevoelige snaar weet te raken. Na een paar jaar uit muziekland te zijn weggeweest is Edwin voornemens van het jaar 2015 zijn jaar te gaan maken. De single is opgenomen in de studio van Terry West, die eveneens helemaal back in business is. Met zijn nieuwe single weet Edwin het publiek diep te raken.

De echte warme piratensound zoals we die gewend zijn met een vleugje levenservaring maken deze plaat tot een uniek product. De single is uitgebracht onder het label van Marcotto Producties uit Roden. Edwin is niet alleen te boeken als zanger maar ook als DJ en presentator. Inmiddels zijn de plannen voor een volgende single al weer volop in de maak. Inmiddels is het plaatje verschenen in alle bekende downloadwinkels en streamingdiensten.